Tornar

Farmàceutics Mundi

La ONG del medicament. Treballem per una salut sense barreres.

Farmàceutics Mundi és una organització no governamental de cooperació al desenvolupament, acció humanitària i d'emergència que neix l'any 1991, moguda per l'esperit de contribuir a què  la salut sigui un dret universal al món. Farmamundi treballa, especialment en l'àmbit farmacèutic, en actuacions humanitàries, d'emergència i de cooperació  al desenvolupament, donant suport a poblacions vulnerables de països empobrits, així com en campanyes d'Educació per al Desenvolupament, en el nostre entorn. Farmamundi és la primera organització sense ànim de lucre de l'Estat especialitzada en el submistrament de medicaments i material sanitari d'ajuda farmacèutica a organitzacions humanitàries i a països en desenvolupament.

Compartir

El medicament, un dret segrestat

Qui determina el preu d'un medicament? Quins interessos fan prevaldre la investigació del tractament d'una malaltia i no d'una altra? Quines conseqüències té això sobre la ciutadania?

Índia, la farmàcia del món

La lluita entre el negoci de les patents i la protecció de l'accés als medicaments.

Mimi, la joie

La força i l'alegria de viure, claus per lluitar contra la malaltia, i contra un entorn desestructurat.

Temps d'Écoute

La lluita de les dones congoleses pel dret a la salut

Discurs inaugural 10a Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció Llegir més
Escrit el 21-04-2016 19:30:00

Com a entitats que ens dediquem a la sensibilització i la incidència social sobre el dret a la salut, ens sentim amb la necessitat i la obligació moral de construir espais de diàleg com aquest.

Estrenem blog #LaPitjorEpidèmia a Sentit Crític Llegir més
Escrit el 09-09-2015 12:00:00

Hem creat un espai de reflexió al diari d'investigació Sentit Crític per generar consciència i actitud crítica sobre les causes socials i polítiques que provoquen la pitjor epidèmia en salut del món: la desigualtat en la manera d’emmalaltir i morir. Comptarem amb un equip de luxe: la periodista Laia Altarriba, l'investigador Joan Benach (Greds-Emconet) i l'equip de medicusmundi Catalunya, Farmacèutics Mundi i Quepo.