Reserva la teva entrada gratuïta!

Tornar

Terrassa 2014

27/05, 11/11, 18/11

Noves projeccions de la Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció durant la tardor del 2014. Agraïm el suport de l'Ajuntament de Terrassa en l'organització i difusió de les projeccions.

Compartir

Darreres sessions

Dimarts 27 de Maig

19:30h A LUTA CONTINUA + ÍNDIA, LA FARMÀCIA DEL MÓN | CINEMA CATALUNYA

Índia, la farmàcia del món

La lluita entre el negoci de les patents i la protecció de l'accés als medicaments.

A luta continua

El tortuós recorregut i les ingerències que viu Moçambic en la construcció del seu sistema públic de salut.

Idioma projecció

VOSE

Debat:

"Defensar la sanitat pública davant dels interessos privats" Comptarem amb la presència de Germán Velásquez (assessor en Salut i Desenvolupament del Centre Sud a Ginebra, Suïssa), K.M. Gopakumar (Assessor jurídic i expert de Third World Network) i Francesc Álvarez, director de Medicus Mundi Catalunya.

Dimarts 11 de Novembre

18:30h Fighting the silence a la Biblioteca Central de Terrassa. | CINEMA CATALUNYA

Fighting the Silence

Quan la violència sexual contra les dones s'utilitza com una arma en un context bèl·lic, un dels camins per eradicar-la és visibilitzant-la.

Idioma projecció

V.O.S.E

Debat:

Un documental testimoni de dones i homes corrents de la RDC que expliquen la seva lluita per canviar una societat que prefereix culpar les víctimes de violència sexual, enlloc de processar als violadors. Després de la projecció del documental dirigit per Ilse van Velzen i Femke van Velzen, podreu participar al debat en el que intervindrà Raimundo Rivas, cooperant a la República Democràtica del Congo.

Dimarts 18 de Novembre

20:00h Blood in the mobile | CINEMA CATALUNYA

Blood in the mobile

Les perverses i amagades connexions de dos negocis lucratius que maten: els mòbils i les guerres.

Idioma projecció

V.O.S.E

Debat:

Controvertit documental que mostra el negoci de la fabricació de telèfons mòbils, i ens permet aprofundir en el context de la RDC i de la relacions internacionals que s'estableixen amb el continent africà, d'espoli de recursos naturals, interessos econòmics i perpetuació de les desigualtats. Després de la projecció del documental podreu participar al debat amb en Josep Maria Royo, investigador de L'Escola de Cultura de Pau de la UAB.

CINEMA CATALUNYA

Carrer de Sant Pere, 9  

08221 Terrassa    

Telèfon: + 34 937 885 376