Un debat amb diverses veus per desmuntar #LaPitjorEpidèmia

Escrit el 20-04-2016 18:25:15 sota la temàtica Sistemes sanitaris Determinants socials de salut

Un any més arriba la Mostra de Cinema: Salut, Drets, Acció, una campanya de Medicus Mundi Mediterrània (anteriorment medicusmundi Catalunya) i Farmacèutics Mundi, que pretèn generar consciència i actitud crítica sobre les causes que provoquen #LaPitjorEpidèmia en salut del món: la desigualtat.

Ahir va tenir lloc el debat previ a l’inici de la mostra de documentals amb la presència de Gemma Tarafa, comissionada de salut a l’Ajuntament de Barcelona i Joan Benach, investigador en Salut Pública i director de Greds-Emconet (UPF). L'acte el vam organitzar juntament amb el diari d’investigació Crític i va tenir lloc al Centre Cívic Pati Llimona. L'acte va comptar també amb una fila zero de luxe amb la participació d'activistes, moviments socials, professionals sanitaris i ONG’s.

Toni Barberà, Dempeus Salut Pública
Lucía Artazcoz, experta en gènere i salut
Pep Cabayol, periodista Sicom Cat
Clara Valverde, infermera-activista
Joan Rovira, economista expert en patents farmacèutiques i finançament sistemes de salut
Maria José Fernández de Sanmamed, metgessa de família, membre de la FoCAP
Yolanda Nieves, advocada PASUCat
Francesc Álvarez, Medicus Mundi Mediterrània
Laia Pibernat, Farmacéuticos Mundi (FARMAMUNDI)

Si voleu veure el debat sencer el podeu veure en aquest vídeo. També us deixem amb un àlbum de fotos de la sessió que hem publicat a Facebook. 

Recordeu que demà comencem les projeccions als Cinemes Girona. Si encara no heu reservat la vostra entrada podeu fer-ho aquí. 

Tornar al blog

Compartir

El més destacat